Jei trūksta vitamino B12…

B grupės vitaminaiLabai svarbus nervų sistemai ir mūsų organizmui B12 vitaminas itin reikšmingas vyresniame amžiuje, taip pat darbingame amžiuje, kuomet daug vykdoma protinio darbo. Vitamino trūkumas pasireiškia nemaloniais simptomais ir iš esmės prastesne gyvenimo kokybe.

B grupės vitaminai atsakingas už augimo skatinimą, kartu ir nagų bei plaukų grožį. Dėl to dažnai dedami į vadinamuosius moteriškus papildus. Taip pat jie didina ir gerina apetitą, tad svarbus sergantiesiems mažakraujyste. Jie palaiko aminorūgščių procesus ir kraujo ląstelių atsinaujinimą, raudonųjų kraujo kūnelių gamybą. Taip pat jie labai svarbus nervų sistemai, atminčiai, imunitetui, odai, raumenų tonusui. Jeigu trūksta šį vitaminų, tenka susidurti su nemaloniais simptomais.

Nuovargis, silpnumas

Pirmiausia B12 vitaminas bus reikalingas, kad nejustumėte silpnumo, nuovargio. Jeigu taip jaučiatės, gali būti, kad trūksta kažko kito, nebūtinai B12. Tačiau taip pat tai gali būti ir B grupės vitaminų arba būtent B12 vitamino trūkumo požymis. Ypač, jeigu silpnumas kartais apima labai stipriai: atrodo, tuojau nualpsite, o gal taip kartais ir atsitinka. Tuomet reikia tirtis, ar netrūksta šio vitamino ir ieškoti sprendimo.

Problemos burnoje

Skaityti toliau

Kokie papildai geriausi, norint deginti riebalus?

Riebalų deginimas ir svorio metimas – labai sunki užduotis, dėl to žmonės paprastai nori pasitelkti ką nors į pagalbą, pavyzdžiui, pagalbinius preparatus. Tarkime, l karnitinas galėtų būti tas preparatas, kuris padėtų deginti riebalus, tačiau viso darbo nepadarys. Bet kuriuo atveju, tai bus gana sveikas ir veiksmingas preparatas, jeigu jį naudosite teisingai.

Riebalų degintojai darbo už jus nenudirbs, bet padės

KarnitinasKas yra l karnitinas? Tai tam tikra medžiaga, kuri padeda baltymams ir padeda riebalus greičiau sudeginti – tinkamai iš jų pasisavinti energiją. Aišku, kad iš riebalų saugyklų būtų sudeginami riebalai, pirmiausia reikia sudaryti energijos (kalorijų) deficitą organizme – valgyti mažiau, negu yra sunaudojama. Kiek jums reikia kalorijų per dieną, galima pasižiūrėti tam tikrose kalorijų skaičiavimo lentelėse arba automatinėse skaičiuoklėse. Tačiau visais atvejais reikėtų labai prisižiūrėti, kad tai nekenktų jūsų sveikatai.

Riebalų degintojai, tokie kaip l karnitinas, užtikrina, kad būtų lengviau sudeginami riebalai. Šie produktai neblokuoja apetito noro, taip pat savaime nedegina riebalų. Jie nėra pavojingi ir nepasižymi dideliu šalutiniu poveikiu net jų perdozavus. Tad jie išties yra populiarūs, tačiau veiksmingi ir mėgstami tik tarp ištvermingų žmonių: kurie nesuvalgo per daug, ir kurie pasportuoja, kai toks yra režimas.

Nepasitikėkite produktais su subitraminu

Skaityti toliau

Mobiliojo dėklas pagal horoskopą I dalis

Horoskopais vieni tiki, kiti ne. Bet tie, kas labai tiki, tai žiūri, kad net ir mobiliujų telefonų dėklai atitiktų horoskopo pasirinkimą. Tikėti nebūtina, bet linksmai į tai pažvelgti galima ir jums, nesvarbu, tikite horoskopais, ar ne. Štai kokie telefono dėkliukai galėtų tikti jums pagal horoskopus. Pristatome pirmąją pasirinkimų dalį.

Avinas (03.21-04.20)

Dėklai telefonamsVisi žino, kad avinas yra užsispyręs, atviros širdies ir tikslo siekiantis žmogus, kuriam dėl to reikia ypatingo švelnumo. Tad dėklai telefonams gali stiprinti vieną iš avino pusių: arba stipriąją, nuožmią, užsispyrusią, arba, atvirkščiai – švelniąją. Jeigu avinas vienišius, neturi, kas dažniau parodytų meilės, reikėtų ieškoti švelnesnio dėkliuko. Jis gali būti pastelinių švelnių spalvų, pavyzdžiui, gelsvos, melsvos. Taip pat gali būti užsidarantis dėkliukas – knyga, su minkšto audinio (aksomo) ar švelnios odos apmušalais. Tada reikėtų rinktis kuo minkštesnes apsaugas.

Jautis (04.21-05.22)

Jaučiams dėklai telefonams turi būti praktiški ir padėti kuo tiksliau atlikti funkcijas. Todėl jaučiui bus sunku ir blaškys jo dėmesį, jeigu dėkliukas bus labai ryškios spalvos, geriau rinktis natūralias, neutralias spalvas. Taip pat reikėtų, kad priekinė dalis turėtų langelį – iš karto matytųsi, kas telefono viduje. Tai apsaugos telefoną ir visiems bus patogu.

Skaityti toliau