Palepinkite save: paslaugos jums

Kas gali jus geriau palepinti, jeigu ne įvairios paslaugos, jums suteikiančios malonumą ir neverčiančios jūsų kažkaip dėl to plušėti? Pasidairę nemokamuose skelbimuose, lengvai pastebėsite, kad išties galima greitai rasti viską, ko reikia, norint palepinti save. Trūksta idėjų? Štai keletas pasiūlymų iš skelbimų, ką galite smagaus nuveikti.

Masažas

Šios paslaugos jums ir bet kuriam žmogui tikrai bus malonios. Užsisakykite masažą į namus, o gal masažo salone. Tai gera pramoga žiemos metu, kada kaulai sustingę, mums šalta, tačiau judėti per daug nesinori, nes oro sąlygos tam gana prastos. Interneto skelbimuose lengvai rasite masažo paslaugų katalogus ir galėsite pasilepinti šia sveikatą tausojančia ir gydančia, atpalaiduojančia procedūra.

Pietūs į namus

PaslaugosAtsibodo gaminti valgyti? Pasilepinkite užsisakydami maisto į namus. Galite ne tik įprastu būdu per kurjerį užsisakyti picą ar kiniečių maisto, bet ir pasisamdyti virėją savaitei ar kitam laikotarpiui. Nors paprastai maisto ruošos paslaugos užsakomos šventėms, pobūdžiams, galbūt sirgdami, atostogaudami, prižiūrėdami daug vaikų ar tiesiog savo malonumui galite pasisamdyti trumpam laikui žmogų į virtuvę.

Nesitvarkykite: tegul tvarko kiti

Skaityti toliau